Panas !! Minoriti Melayu yang ditipu Ambiga !!Perjuangan yang membodohkan Melayu !!

Bismillahirahmannirahim.
9 Julai 2011 maka bakal tercatitlah sekali lagi sejarah negara bila gerombolan puak-puak kopiah putih yang diperkudakan oleh geng-geng paria berhimpun beraksi dan mungkin juga berlonjak-lonjak terkinja-kinja seperti anjing dahagakan tulang. Kepandaian dan kebijaksanaan geng-geng paria sebenarnya tidaklah sehebat mana pun tapi dek kerana tunjuk ajar oleh sifu Anwar Aljuburi maka segala rancangan ataupun konspirasi dapat dilaksanakan dengan begitu lancar sekali itulah yang dinamakan bapak borek anak rintik..


Sebenarnya suara majoriti melayu dalam keadaan tenang-tenang sahaja, majoriti ? Ya. Memang majoriti orang melayu bersikap tenang mereka hanya lihat dari jauh akan perangai kebinatangan puak-puak kopiah putih yang sedang dibodohkan oleh geng-geng paria. Relevannya ? Sebab yang senyap itu ialah Silent Majority mereka melihat dengan menggunakan akal dan fikiran bukannya dengan hati hitam tidak ubah seperti geng-geng paria dan puak-puak kopiah putih..Malaysia Aman tanpa demontrasi jalanan.

Sanggupkah kita untuk terus-terusan ditipu demi kepentingan sesetengah individu sedangkan keamanan dan kemakmuran adalah penting demi menjamin sebuah tempat yang selamat dan negara yang membangun untuk anak-anak dan cucu cicit kita. Mengapa perlu kita gadaikan segala-galanya semata-mata untuk memperjuangkan agenda yang tersirat disebalik perhimpunan haram terbabit?


Jawapan untuk segala persoalan sebenarnya ada didalam jatidiri setiap rakyat Malaysia yang cintakan keamanan, mereka tidak ingin negara di dalam keadaan huru hara, sering dilanda politik yang tidak stabil, malah mereka sanggup pertahankan negara daripada anasir-anasir politik jahat dan sempit yang sebenarnya telah dimanipulasi dalam memperjuangkan agenda yang tersirat.Kejayaan kafir yang bernama Lim Kit Siang.

Inilah saat yang dinantikan oleh bapa kepada khalifah Lim Guan Eng, saat dimana bangsa Melayu itu berpecah, saat dimana mereka menjadi pakatan pembangkang yang kuat, saat dimana mereka telah berjaya memperdayakan puak-puak kopiah putih. Dimana suara Lim Kit Siang bila perhimpunan haram Bersih mendapat halangan dan tentangan yang hebat dari rakyat Malaysia? Hanya muncul sekali sipi-sipi sahaja..


Sanggupkan orang-orang Melayu membenarkan kafir lahanat ini berkuasa di tanah melayu dan memanipulasikan segala isu yang ada demi kepentingan peribadinya? Atau mungkin juga si kafir lahanat ini mempunyai agenda jahat yang secara tidak lansung menghidupkan kembali semangat komunis? Tepuk dada tanya iman..


Bangkitlah wahai anak Melayu !!

Peristiwa yang kita lalui ini seharusnya dijadikan tauladan dan peringatan bahawa bangsa dan agama kita kini sedang diuji oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan atas kelemahan oleh kita sendiri. Marilah kita bangkit dan bersatu demi pengukuhan ummat dan penyatuan bangsa dalam memartabatkan kembali Islam dan Melayu, anak muda seharusnya mempertahankan hak dan martabat Islam bukannya bersetongkol dengan kafir lahanat yang terang-terang mempunyi agenda yang tersembunyi...
Wallahu'alam :)

Perjuangan Baru Bermula.

aimi-naqiuddin.blogspot.com

1 comment:

  1. Hahaha....
    Mahather tu Mamak lah bongok
    mana datang melayunyerrr...

    ReplyDelete