Giliran Shafie Apdal hentam Pakatan Haram !!Ahli Parlimen Semporna merangkap Naib Presiden UMNO.


"BUBAR DUN JIKA TAK YAKIN PROSES PILIHAN RAYA !!"


Naib presiden UMNO, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal meminta empat kerajaan yang diperintah parti pembangkang supaya membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) masing-masing jika tidak yakin dengan proses pilihan raya selama ini.
Beliau berkata, adalah tidak wajar pembangkang terus memerintah Pulau Pinang, Selangor, Kedah dan Kelantan tetapi pada masa yang sama mempertikai kewibawaan Suruhanjaya Pilihan Raya mengendalikan pilihan raya di negara ini.


"Yang kita yakini, proses (pilihan raya) yang dilakukan di negara ini adalah adil dan telus. Sebelum ini, semuanya berjalan lancar termasuk pilihan raya negeri Sarawak baru-baru ini atau pilihan raya umum 2008," kata Shafie yang juga Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah.

Beliau mengulas mengenai hasrat kumpulan pengacau untuk mengadakan perhimpunan haram secara serentak di Kuala Lumpur, Kuching dan Kota Kinabalu pada 9 Julai depan.
Sekiranya proses pilihan raya yang diamalkan di negara ini selama ini tidak telus dan adil, bagaimana pembangkang boleh menang di lima negeri dalam pilihan raya umum 2008 manakala PAS pula terus memerintah Kelantan melebihi 20 tahun.Pendapat Naib Presiden UMNO ini sebenarnya bukan pendapat beliau seorang tapi inilah sebenarnya pendapat SEMUA RAKYAT MALAYSIA !!! Memang SPR dan proses pilihanraya telah dijalankan dengan penuh telus dan adil bagaimana mungkin jika SPR berat sebelah Nik Aziz nyanyuk dapat memerintah Kelantan melebihi 20 tahun ??? Pakai pengundi hantu ???
Jadi masih perlukah adanya demo bodoh Bersih 2.0 ???
Atau pencacai masih mahu teruskan agenda membela kafirun Ambiga ???
Atau membela peliwat Anwar ???
Heeeee.... Heeee.....


Jangan jadi bodoh bro....
Muahahahahahahaha......


Perjuangan Baru Bermula.


aimi-naqiuddin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment