Blog Archive

Anwar lancarkan Proton Liwat 1.6

Projek kereta nasional yang diilhamkan Datuk Seri Anwar Ibrahim akhirnya mencapai klimaksnya bila semalam beliau dengan bangga dan riak serta takbur telah merasmikan Proton Liwat 1.6 edisi global. Ini bermakna satu lagi pencapaian peribadi Datuk Seri Anwar Ibrahim di bidang yang berlainan yang mana kita tahu sebelum ini PM kita ini memang hebat dalam aksi di ranjang samada dengan pelacur cina mahupun pasangan lelakinya.

Ketika majlis perasmian malam ini, Datuk Seri Anwar Ibrahim sambil berkata "Ini adalah kebanggaan rakyat Malaysia, saya yakin kerjasama dengan negara China ini akan berpanjangan, kalau ada kenal pelacur cina yang lebih hebat jangan lupa rekemen kan saya"

Ucapan Datuk Seri Anwar Ibrahim itu disambut dengan pekikan reformasi oleh segelintir kerbau dan keldai yang dibawakan khas oleh Ketua AMK Keadilan, Encik Sam Ketot a/l Mat Sabu. Rata-rata projek proton kali ini sungguh menggembirakan mereka.

Harga yang dicadangkan pula sekitar RM399-RM599 dan menurut kata Datuk Seri Anwar Ibrahim lagi, selepas ini kita cuba pula pelacur Siam. Manalah tau kalau kosnya lebih murah dan performance dia lebih baik dari yang sebelumnya.

10 comments:

 1. fitnah lagi nate ni...

  ReplyDelete
 2. ENCIK SAM KETOT????????? HAHAHAHAHA!!!!!

  ReplyDelete
 3. Specs:
  Piston bengkok berkembar. Guna pelincir KY Jelly. Petrol percuma dibiaya sepenuhnya oleh Anwar so fuel consumption issue not relevant.

  ReplyDelete
  Replies
  1. = Proton Liwat 1.6 kan kan! HeHeHe!

   Delete
  2. Janganlah suka buat fitnah, nanti akan masuk neraka. Lebih baiklah engkau cepat2 insaf dan bertaubat kepada Allah, sebelum balasan yang buruk yang akan menimpa ke atas diri engkau. Engkau kena faham, bahawa semua pemimpin PAKATAN RAKYAT itu cukup berdaulat, adalah lebih baik engkau cepat2 bertaubat dan minta ampun dan maaf dari mereka. Ingatlah pesanan ikhlas daripada aku ini..........

   Delete
  3. Sejak bile plak pemimpin pakatan menjadi Sultan sampai berdaulat ni..
   siape yg daulat diorang mmg bodoh la klu ade orang nak sembah daulat pemimpin pakatan ni..

   Delete
 4. AnonymousApr 17, 2012 12:17 PM,

  Daulat taik kucing !

  ReplyDelete
 5. Daulat?? Daulat tang mana? Tuhan bagi otak soh pikir.. Sengal nye la!!

  ReplyDelete
 6. Anwar Ibrahim memang tak betul. Semenjak beliau dilantik wakil IMF masa zaman Dr Mahathir lagi dah nampak riaknya. Walau bagaimanapun, adab berbeza pendapat dalam Islam mesti dijaga. Banyakkan membaca adab ulamak terdahulu ketika berbeza pendapat. Umno pun bukan betul semua, tetapi lebih baik daripada pakatan PKR, DAP dan PAS. Masa menang di Muar, DAP pernah larang azan dilaungkan ke luar masjid. Saya ingat lagi.

  ReplyDelete
 7. Anwar Ibrahim memang tak betul. Semenjak beliau dilantik wakil IMF masa zaman Dr Mahathir lagi dah nampak riaknya. Walau bagaimanapun, adab berbeza pendapat dalam Islam mesti dijaga. Banyakkan membaca adab ulamak terdahulu ketika berbeza pendapat. Umno pun bukan betul semua, tetapi lebih baik daripada pakatan PKR, DAP dan PAS. Masa menang di Muar, DAP pernah larang azan dilaungkan ke luar masjid. Saya ingat lagi.

  ReplyDelete