Blog Archive

Foto di Dataran Merdeka


Huh. Ni student ipta mane ni? Smoking beb.


Yang ni dah berapa kali repeat sem?


Tabung Milo wajib beb!


Err.. LGBT..??


Wa sudah 20 kali repeat sem maaa...


Credit to Parpukari :)

22 comments:

  1. Apa Sebenarnya motif mereka ni....?????

    ReplyDelete
  2. nk jatuhkan BN lettew

    ReplyDelete
  3. Lepas ni suruh diaorg demo jangan makan pisang pulak, macam yg diaorg demo Lynas dulu. Sebab pisang pun ada radioaktif... http://cikgusir.blogspot.com/2012/04/bila-lensa-bicara-pisang-sumber.html

    ReplyDelete
  4. perempuan cina nih mmg org kuat bersih.. dalam banyak2 samapah..mesti ada dia utk bersihkan..

    http://2.bp.blogspot.com/-BFUtEvKiO9Y/ThpWhYjHD5I/AAAAAAAAKL8/Kpo0IIiKIlo/s1600/263762_120063918083900_120062518084040_168300_8214677_n.jpg

    ReplyDelete
  5. BN BABI NEGARA BARANG NAIK

    NAJIB ANJING

    ReplyDelete
    Replies
    1. maka berupa babi kacukan anjing lah engkau...

      Delete
    2. Bodohnya lah menyalak dekat sini dengan bahasa tu..... wei lahanat, kalau bn ni babi, kalau dah bape bnyk makan hasil dari usaha babi ni..... jngn ah cite pasal tanggungjawab..... kalau pembangkang ko yang mulia tu naik, baru ko tau sape babi..... mai test duduk selangor and rase ah....

      Delete
    3. ok jek selangor..

      Delete
    4. orang bodoh yg dah d butakan mata dan hati je yg ckap kurang ajar mcm tu.. tak nampak pun mana bersihnya Himpunan 3.0 tu, jijik tngok perempuan tu..... muka melayu tu, sama benggong dgn LGBT.. yukssssss..

      Delete
  6. Kalu setakat nk maki hamun...baik ko blk melancap

    ReplyDelete
    Replies
    1. BN ANJING SIAL PUKIMAK

      Delete
  7. Ayam pelacur yang dah tak laku.....jadi mahasiswa konon!

    ReplyDelete
  8. Puak tu memang biadap ...... suka maki hamun, kalau jadi pemimpin .... majoriti rakyat nanti akan jadikan maki hamin sebagai amalan biasa

    ReplyDelete
  9. HUTANG WAJIB DIBAYAR WALAU TAK DITUNTUT........tak kira hutang apa apa apa pun

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. lepas ni rmai2 stay kat dataran merdeka minta hutang kete n rumah di mansuhkan plak..bahagia nyer..bodoh pyer org..

    ReplyDelete
  12. Pencacai pembangkang mmg tau mencarut, mcm pemimpin pr

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe!! stupid!!

      Delete
  13. Ape ke susahnya .......terus hantar ke University of Kamunting. bagi diorang suma Master TATANEGARA DAN PENGETAHUAN ISLAM.Kalau ada masa suruh diorang tulis RUKUNEGARA SEJUTA KALI.

    ReplyDelete
  14. babi mner kte selangor ok....jnji mcm2...tp habuk pon xde...org yg ckp barang naik 2 bengong...barang naik ko g la kr1m...dlu ko skola kt skola kerajaan...ank bini ko pon skola kerajaan...myk keta yg ko pkai 2 subsidi kerajaan...gula ngan tong gas kt dapur umah ko subsidi kerajaan...2 pon ko xnk bersyukur...ko nk brg murah ko bkak kdai ko sndri...xpon ko g dduk indon...sne pakai rupiah....bn pembela rakyat...

    ReplyDelete
  15. x fhm la dyeorg ney...subsidi nak,blnje serba serbi nk murh,sume nk perfect!,,bersyukur dgn ape yg ade...ade lg yg lbih miskin dr kte...

    ReplyDelete