Blog Archive

Foto yang menyakitkan mata

Ntah. Tak faham !

 Wow ! Hebat !

Nak mati syahid agaknya :)

Hebat betul beruk-beruk kuning kali ni.

Duduk dan Bantah. Bersih 3.0 berjaya !

27 comments:

  1.  JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best r...ty bg link

      Delete
  2. Puas hati beruk2 ni dpt tayang perangai beruk mat ye mereka..yg paling puas hati..ambabiga

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNGOK KAN MEMANG SIAL LAKNAT!

      Delete
    2. marilah sama2 kita bersatu.. sbgai umat Islam.
      x baik gaduh2 cmni. hentikanlah smue ni

      Delete
    3. umno munafik menolak hudud dan perjuangkan sekular

      Delete
    4. kou kata umno menolak hudud tp yg hang pa semua megikut telunjuk Ambiga (nasrani).....sama jer teruk

      Delete
    5. paling tidak pun umno tak bertuankan pejuang murtad,seks bebas...tak lama lagi akan diangkatlah ambiga sebagai ustazah..dan diwar-warkan sebagai pejuang islam atas jasanya memperjuangkan perkara seperti di atas...

      Delete
  3. رَبِّ اجْعَلْ هَـَذَا بَلَداً آمِناً وَارْزُقْ أَهْلَهُ مِنَ الثَّمَرَاتِ مَنْ آمَنَ مِنْهُم بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ

    Artinya :

    ” Ya Tuhanku, jadikanlah negeri ini, negeri yang aman

    sentosa, dan berikanlah rezki dari buah-buahan

    kepada penduduknya yang beriman diantara mereka

    kepada Allah dan hari kemudian.”

    ReplyDelete
  4. teruk perangai . . diowg wat hal pon salahkan kerajaan lg . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ROSMAH BILE NAK MAMPUS?

      Delete
    2. yg ko tu bile nak mampos???

      Delete
  5. UMNGOK BABI! UMNGOK YAHUDI!

    ReplyDelete
  6. UMNGOK PUKIMAK SIAL! POLIS ANJING UMNGOK!

    ReplyDelete
  7. bertindak mengikut perasaan....yang tunjuk "jaguh" kebanyakannya Melayu.....yang menganjurkannya puas hati sebab berjaya memburukkan Malaysia di mata dunia....tapi tak apa....kalau mereka suka mengaibkan dengan cara begini....mereka akan diaibkan di khalayak lebih besar lagi......

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNGOK MEMANG BABI!

      Delete
    2. babi ke anjing ke yang penting kau lahapkan jugak apa yang dah diperjuangkan..bila otak takda cam binatang..ayat tu jelah yang pandai diucap..ayat-ayat yang baik-baik hanya disebut oleh manusia bukan binatang..

      Delete
  8. puak PR memang celaka,dan tindakan
    mereka seolah-olah bagaikan tiada agama....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tuduh kami kafir ke?

      Delete
    2. anon 8:47....sape yg start mgkafirkn org?? sape??!!
      siape yg kate solat berimamkan org UMNO tak sah?!
      tlg bnykkan mmbaca. jgn jadi bodo piang.

      Delete
  9. Mcm biasa la puak2 Penipu Rakyat, salahkan umno... Aku ingat kalau diorg ni mati pun dok salahkan umno... Tak paham aku... Bodoh lagi dari lembu... Lembu ape, lembu ambabiga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mm btl tu...smpi ble2 la dorg jd lembu yg di cucuk idung..ambiga jd pengembalanya...whahahahahhaha

      Delete
  10. ni bahlol2 yg x reti rse bersyukur...bahlol2 ni lupe ape yg ambiga da wat kt org islam dlu...lagi parah bahlol2 ni sggup ikut ckp tuan guru die yg bahlol WAJIB DTG ke BERSHIT 3.0...dulu bahlol2 ni xde pon nk himpun mse himpunan sejuta umat yg menentang murtad??tp yg ni nk porak peranda kn malaysia bahlol2 ni nk ikut lak...mmg bahlol

    ReplyDelete
    Replies
    1. menentang kezaliman itu wajib bro.

      Delete
  11. NASIB BAIK DIBALAS DENGAN GAS PEMEDIH MATA...KALAU DIBALAS DENGAN SNIPER ATAU MG BERSEPAI KEPALA...BARU PADAN MUKA...SAJA CARI PENYAKIT...

    ReplyDelete
  12. Apa.nak.herankan...undi.pas masuk.syurga...buat la ape pun tu tok guru janji masuk.syurga...pikir sendiri la...elizebeth wong yg tak mandi junub pun puak.ni boleh benarkan masuk ke.masjid ...siap beri.ucapan ....masyallah...

    ReplyDelete
  13. yang penting, UMNO steady. Xde pn nk mengkafirkan umat ISLAM lain, inikah yg di panggil parti ISLAM???? fikir2kan...xsalah nk berdemonstrasi tp gunala otak, bukan pakai emosi, itu bukan cara ISLAM!!!!

    ReplyDelete